Välkommen till Blåklinten Restaurang, Café & Takeaway

En god lunch handlar om mer än att bara laga och servera god mat, din upplevelse som gäst är lika viktigt. I restaurangen hittar du olika lunchalternativ för att äta på plats eller att ta med. Vi har även ett café som säljer smörgåsar och drycker.


Mejladress till restaurang Blåklinten:

Vägbeskrivning
Restaurang Blåklinten ligger i huset bakom huvudblocket, vid ingång 12 och 13 på plan 11
.

Veckans Meny                         Restaurang Blåklinten

Se veckans meny här

Lunchmeny v.38
Lunchmeny v.39

Aktuellt                                                             

Vi tar vårt ansvar, vi hjälper svenska bönder!
De kommande veckorna kommer vi i restaurang Blåklinten att servera en större andel svenska köttprodukter för att stödja svenska producenter efter sommarens torka och medförda foderkris. Vi använder oss alltid av svenska mejeriprodukter samt närodlad potatis- och morötter från Skänninge för att stötta det svenska- och lokala jordbruket.

Kontantfritt i restaurangen

Från och med 1/1 2018 kommer
Restaurang & Café Blåklinten vara kontantfri 


Varma matlådor vid Södra entrén
Från och med 2 oktober 2017 kommer det att finnas varma matlådor till försäljning nära södra entrén, vid Selecta automaterna på plan 9.


Nordic Light i våra restauranger

Nordic Light är ett av ISS utarbetat koncept som sätter kundens hälsa i fokus genom god och näringsrik mat, samtidigt som kunden får en serviceupplevelse utöver det vanliga. Menyn erbjuder ett antal olika rätter varje dag, en nordisk rätt, en internationell rätt, en sallad och en soppa. Lunchen kan avslutas med dagens lilla goda.
Gemensamt är att alla rätter inom konceptet ska vara balanserade när det gäller protein, nyttiga fetter och långsamma kolhydrater.
Smaklig spis!
 
Pris för dagens lunch:
Äta i restaurangen 86 kr. (inkl. måltidsdryck, sallad, kaffe/te, smör & bröd)
Take away 57 kr. (endast varmrätt)
Anhörigkupong 55 kr.

KRAV-certifierad restaurang

Vi tar ansvar för social och miljömässig hållbarhet!  Därför har vår restaurang första klassens KRAV certifiering. Detta innebär bland annat att 19 av de livsmedel vi använder i restaurangen är ekologiskt certifierade och mer än hälften av dessa produkter är även KRAV-certifierade.