Välkommen till Blåklinten Restaurang, Café & Takeaway

En god lunch handlar om mer än att bara laga och servera god mat, din upplevelse som gäst är lika viktigt. I restaurangen hittar du olika lunchalternativ för att äta på plats eller att ta med. Vi har även ett café som säljer smörgåsar och drycker.


Mejladress till restaurang Blåklinten:

Vägbeskrivning
Restaurang Blåklinten ligger i huset bakom huvudblocket, vid ingång 12 och 13 på plan 11
.

Veckans Meny                         Restaurang Blåklinten

Se veckans meny                                      
Lunchmeny v.35

Lunchmeny v.34


 

Aktuellt                                                             

Angående Nordic Light kort
Från och med den 31 augusti 2019 kommer ISS Facility Services att avsluta sitt kontrakt med RÖ på US i Linköping och efterträdare blir Sodexo. Observera att de kunder som har kort med Nordic Light kan endast betala med det fram till den 31 augusti 2019, sedan är dessa inte giltiga längre.

Karma - för minskat matsvinn
Vi säljer mat via matsvinnsappen Karma. Ladda ner till din smartphone för att se vilka erbjudanden vi har varje dag. Hjälp oss i kampen mot ett minskat matsvinn!

Kontantfritt i restaurangen
Restaurang & Café Blåklinten kontantfri.

Varma matlådor vid Södra entrén
Vi återupptar snart vår försäljning av matlådor m.m. vid södra entrén kl.11-13. Varmt välkomna dit!

Nordic Light i våra restauranger

Nordic Light är ett av ISS utarbetat koncept som sätter kundens hälsa i fokus genom god och näringsrik mat, samtidigt som kunden får en serviceupplevelse utöver det vanliga. Menyn erbjuder ett antal olika rätter varje dag, en nordisk rätt, en internationell rätt, en sallad och en soppa. Lunchen kan avslutas med dagens lilla goda.
Gemensamt är att alla rätter inom konceptet ska vara balanserade när det gäller protein, nyttiga fetter och långsamma kolhydrater.
Smaklig spis!
 
Pris för dagens lunch:
Äta i restaurangen 86 kr. (inkl. måltidsdryck, sallad, kaffe/te, smör & bröd)
Take away 57 kr. (endast varmrätt)
Anhörigkupong 55 kr.

KRAV-certifierad restaurang

Vi tar ansvar för social och miljömässig hållbarhet!  Därför har vår restaurang första klassens KRAV certifiering. Detta innebär bland annat att 19 av de livsmedel vi använder i restaurangen är ekologiskt certifierade och mer än hälften av dessa produkter är även KRAV-certifierade.